Pentru Iubirea inimii…. 

Atunci cand iubesti faci tot ce iti sta in putinta pentru a pastra relatia cu persoana iubita nu? Ei bine asa este, facem tot posibilul ca viata noastra amoroasa sa fie perfecta sau, cel putin aproape perfecta . Pentru iubirea sufletului nostru, Dumnezeu,  noi crestinii ce facem?  

Amandoi stim ca dragostea pentru Dumnezeu trebuie sa fie pe primul loc, si este cea mai importanta in viata unui crestin adevarat si devotat, dar ce facem in privinta aceasta? 

 Il mai punem noi pe primul loc p e Dumnezeu? Sau mai bine zis mai facem noi tot ce putem ca relatia noastra cu Hristos sa fie una perfecta? 

 Ei bine din pacate in ziua de azi ….nu prea… in loc sa ne apropiem de Hristos, cel care ne intelege perfect, care a dat totul pentru noi si ne iubeste neconditionat preferam sa facem alte lucuri, avem un dezinteres fatal pentru cel care ar trebui sa fie pe primul loc in viata noastra.  

Ce as putea face? 

Cred ca unii din noi ne punem deja aceasta intrebare zilnic: ce pot sa fac? Sau: ce as mai putea sa fac? Raspunsul e unul simplu, fa-ti timp pentru El. 

Stiu ziua ta e foarte aglomerata … muncesti de dimineata pana seara, sau poate ca inca mergi la facultate sau scoala, cand vi acasa nu vrei altceva decat sa te odihnesti/ relaxezi, sa iti revi din toata truda zilei de azi… dar cu toti stim ca macar 10/15 minute putem sa-I oferim dragostei noastre, putem citi macar 3 versete din biblie, nu este mult dar incet , incet ne putem apropia de El.  

Totul are un inceput,  fiecare minut petrecut pentru El si cu El , chiar ne duce mai aproape de El .  

Dupa acest timp in care te stradui sa îl oferi Lui, ai sa observi un lucru, acele minute se vor inmulti si o sa ti se para tot mai putine, se va trezi o dorinta si o sete in inima ta de a petrece  mai mult timp cu iubitul inimii tale. 

Cereti, si vi se va da; cautati si veti gasi; bateti, si vi se va deschide. (Matei 7:7) –

Solutia care te ajuta 

O solutie foarte eficienta care sunt sigura ca te va ajuta este trezitul de dimineata, trezitul cu putin timp inaintea pregatirii noastre de a incepe obositoarea zi. Sa iti incepi ziua cu Dumnezeu, este minunat! Asa ca te poti trezi mai repede si poti citi, sau chiar te poti ruga, vei simti si vei vedea  schimbari in viata ta! 

       ASA CA, FA TOT POSIBILUL!  

Fa tot ce iti sta in putinta ! Crede-ma, vei avea rezultate minunate!