Incredere neclintita 

Am ales sa am incredere deplina in Hristos in orice moment al vietii…tu ai incredere? 

Dumnezeu ne iubeste atat de mult incat si-a dat singurul sau fiu pentru noi. Chiar daca trecem prin situatii grele si zicem ca nu mai putem, probleme vin una dupa alta si suntem cazuti, haideti sa alegem increderea deplina in Hristos! 

 Nici un moment din viata noastra nu este la intamplare, Domnul le randuie pe toate. El stie de ce avem trebuinta sau nu, de ce trebuie sa fim aici si de ce nu altundeva, de aceea nu te ingrijora de ce se intampla, alege doar sa ai incredere, El stie de ce randuie toate lucrurile in felul acesta, totul e spre bine!  

Dumnezeu este Tatal nostru, ce parinte ar vrea raul copiilor sai? 

Va las aici cateva versete la care sa meditam impreuna.  

25 De aceea vă spun: nu vă îngrijoraţi de viaţa voastră, gândindu-vă ce veţi mânca sau ce veţi bea; nici de trupul vostru, gândindu-vă cu ce vă veţi îmbrăca. Oare nu este viaţa mai mult decât hrana, şi trupul mai mult decât îmbrăcămintea? 

 
26 Uitaţi-vă la păsările cerului: ele nici nu seamănă, nici nu seceră şi nici nu strâng nimic în grânare; şi totuşi Tatăl vostru cel ceresc le hrăneşte. Oare nu sunteţi voi cu mult mai de preţ decât ele? 

27 Şi apoi, cine dintre voi, chiar îngrijorându-se, poate să adauge măcar un cot la înălţimea lui? 

 
28 Şi de ce vă îngrijoraţi de îmbrăcăminte? Uitaţi-vă cu băgare de seamă cum cresc crinii de pe câmp: ei nici nu torc, nici nu ţes; 


29 totuşi vă spun că nici chiar Solomon, în toată slava lui, nu s-a îmbrăcat ca unul din ei. 

 
30 Aşa că, dacă astfel îmbracă Dumnezeu iarba de pe câmp, care astăzi este, dar mâine va fi aruncată în cuptor, nu vă va îmbrăca El cu mult mai mult pe voi, puţin credincioşilor? 

 
31 Nu vă îngrijoraţi, dar, zicând: „Ce vom mânca?” sau: „Ce vom bea?” sau: „Cu ce ne vom îmbrăca?” 

 
32 Fiindcă toate aceste lucruri Neamurile le caută. Tatăl vostru cel ceresc ştie că aveţi trebuinţă de ele. 

33 Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. 

 
34 Nu vă îngrijoraţi, dar, de ziua de mâine; căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăşi. Ajunge zilei necazul ei. (Matei 6:25-34)