Dumnezeu este dragostea

644
Dumnezeu este Tatăl din Cer iubitor și El Își iubește copiii în mod perfect. El ne-a iubit înainte ca noi să-L fi iubit, iar dovada dragostei Sale este pretutindeni.

Cum Își arată Dumnezeu dragostea

Prin binecuvântările Sale

Putem vedea dragostea lui Dumnezeu în binecuvântările pe care ni le oferă. De la frumusețea lumii la oamenii din viața noastră, Dumnezeu ne oferă, în mod constant, daruri mari și mici, deoarece El ne iubește.

Prin alții

Uneori, un sentiment ne va cuprinde în momente pline de pace. Adesea, când suntem în natură, când spunem o rugăciune sau când slujim altora, vom avea parte de acest sentiment. Acest sentiment este dragostea lui Dumnezeu.

Prin Fiul Său, Isus

Unul dintre gesturile de dragoste cele mai mari ale lui Dumnezeu față de noi a fost acela de a-L trimite pe pământ pe Fiul Său, Isus. Prin învățăturile și harul lui Isus, putem simți dragostea lui Dumnezeu, putem fi iertați și putem învăța cum să iubim oamenii din jurul nostru.

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.”<

Ioan 3:16