Home Uncategorized Provocare, bifat

Provocare, bifat

Author

Date

Category

Așa-i că în diferite momente din viață ne confruntam cu anumite provocări?

Da…asa e! cred că toată lumea a avut sau are cel putin o provocare în viață…un moment în care parcă nu mai există speranță, sau cel putin asta credem. Momente când ne simțit singuri și atât de descurajati, și spunem suspinând când se va sfârși…Ei bine am câteva sfaturi pentru tine în astfel de momente, sfaturi care te ajuta sa treci biruitor prin astfel de situații, niște sfaturi care te ajută sa te ridici și sa ți fruntea sus:

PRIMUL SFAT este: Nu-ți fie frică!

Stiu că vin multe gânduri care ne inspira frica… dar de ce sa ne temem când avem un Dumnezeu atât de suveran, atat de puternic? EL este mereu credincios, și întotdeauna cu noi la orice pas!

Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.” (Isaia 41:10)

Ce bine este să știm că Domnul nu ne părăsește! Nu-ți fie frică sau sau nu fi necăjit. Domnul te însoțește, te întărește și te ajută. Mâna lui dreaptă te ține ferm și în el ai victoria.

2. Amintiți-vă de promisiune

Luptă-te lupta cea bună a credinţei; apucă viaţa veşnică, la care ai fost chemat şi pentru care ai făcut acea frumoasă mărturisire înaintea multor martori. (1 Timotei 6:12)

Suntem într-o luptă și trebuie să ne ținem privirea asupra a ceea ce este deja al nostru: viața veșnică. Nu lăsa luptele zilnice să te distragă în așa fel încât să uiți că, datorită credinței tale în Isus, victoria și viața veșnică sunt ale tale.

3. Ajutorul nostru vine de la Dumnezeu

Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi. De aceea nu ne temem, chiar dacă s-ar zgudui pământul şi s-ar clătina munţii în inima mărilor. Chiar dacă ar urla şi ar spumega valurile mării şi s-ar ridica până acolo de să se cutremure munţii. (Psalmi 46:1-3)

Amintește-ți că, chiar și în mijlocul celor mai dureroase și deconcertante situații, Dumnezeu este cu tine. El te întărește și nu te abandonează chiar dacă totul în jurul tău pare să se prăbușească. El este adăpostul tău!

Recent posts

Dragostea lui Dumnezeu

Pentru că de multe ori tindem sa uitam dragostea lui Dumnezeu nemărginită... vreau sa va pun aici câteva versete. Există versete din...

Voi sunteţi lumina lumii

13 Voi sunteţi sarea pământului. Dar dacă sarea îşi pierde gustul, prin ce va fi făcută din nou sărată?! Nu mai este...

Provocare, bifat

Așa-i că în diferite momente din viață ne confruntam cu anumite provocări? Da...asa e!...

Dumnezeu este dragostea

Dumnezeu este Tatăl din Cer iubitor și El Își iubește copiii în mod perfect. El ne-a iubit înainte ca noi să-L fi...

Cum să simțim dragostea lui Dumnezeu

Caută pace Într-o lume haotică, ceva atât de subtil și de sacru cum este dragostea lui Dumnezeu poate...