Home Uncategorized Dragostea lui Dumnezeu

Dragostea lui Dumnezeu

Author

Date

Category

Pentru că de multe ori tindem sa uitam dragostea lui Dumnezeu nemărginită… vreau sa va pun aici câteva versete. Există versete din Biblie care ne spun că Dumnezeu este dragoste. Iubirea face parte din ceea ce este El și, deși este un concept pe care poate nu îl înțelegem cu ușurință, găsim mai multe pasaje care ne ajută să înțelegem amploarea iubirii pe care Creatorul nostru o are pentru noi toți.

1) Vedeţi ce dragoste ne-a arătat Tatăl, să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Şi suntem. Lumea nu ne cunoaşte, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El. (1 Ioan 3:1)
2) Preaiubiţilor, să ne iubim unii pe alţii; căci dragostea este de la Dumnezeu. Şi oricine iubeşte este născut din Dumnezeu şi cunoaşte pe Dumnezeu. Cine nu iubeşte n-a cunoscut pe Dumnezeu; pentru că Dumnezeu este dragoste. (1 Ioan 4:7-8)
3) Cine va mărturisi că Isus este Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu rămâne în el, şi el în Dumnezeu. Şi noi am cunoscut şi am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu faţă de noi. Dumnezeu este dragoste; şi cine rămâne în dragoste rămâne în Dumnezeu, şi Dumnezeu rămâne în el. Cum este El, aşa suntem şi noi în lumea aceasta; astfel se face că dragostea este desăvârşită în noi, pentru ca să avem deplină încredere în ziua judecăţii. (1 Ioan 4:15-17)
4) Am fost răstignit împreună cu Hristos, şi trăiesc… dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine. Şi viaţa, pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu care m-a iubit şi S-a dat pe Sine însuşi pentru mine. (Galateni 2:20)


5) Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, măcar că eram morţi în greşelile noastre, ne-a adus la viaţă împreună cu Hristos (prin har sunteţi mântuiţi). ( Efeseni 2:4-5)

Recent posts

Dragostea lui Dumnezeu

Pentru că de multe ori tindem sa uitam dragostea lui Dumnezeu nemărginită... vreau sa va pun aici câteva versete. Există versete din...

Voi sunteţi lumina lumii

13 Voi sunteţi sarea pământului. Dar dacă sarea îşi pierde gustul, prin ce va fi făcută din nou sărată?! Nu mai este...

Provocare, bifat

Așa-i că în diferite momente din viață ne confruntam cu anumite provocări? Da...asa e!...

Dumnezeu este dragostea

Dumnezeu este Tatăl din Cer iubitor și El Își iubește copiii în mod perfect. El ne-a iubit înainte ca noi să-L fi...

Cum să simțim dragostea lui Dumnezeu

Caută pace Într-o lume haotică, ceva atât de subtil și de sacru cum este dragostea lui Dumnezeu poate...